Snikke Dieverdoatsie logo
Snikke Dieverdoatsie

Groepstochten met de snikke Dieverdoatsie

U wilt een bijzonder uitje organiseren voor uw familie en vrienden of voor de medewerkers van uw bedrijf of organisatie? En dat in een trekschuit?  Dan hebben wij de snikke Dieverdoatsie in de aanbieding.

Ons schip biedt ruimte voor maximaal 32 opvarenden. Onze ervaren schippers en bemanning staan garant voor een boeiende tocht door de Veenkoloniale kanalen. Onderweg kunnen ze vertellen over het ontstaan van de Veenkoloniën, de markante bebouwing langs de kanalen, enz.  U bepaalt de route.

Het schip is voor een hele of halve dag te huur. We hebben catering en een toilet aan boord. Koffie, thee en frisdranken zijn verkrijgbaar. Voor besloten groepen serveren we ook zwak alcoholische drankjes zoals bier en wijn. Verdere cateringwensen kunnen in overleg worden ingevuld.

Het vertrek is vanaf onze vaste ligplaats aan de Hoofdkade in Stadskanaal. In overleg en tegen geringe meerkosten kunnen we ook vanaf een andere plek afmeren.

Reserveren

De groepstocht kunt u hier reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het volgende nummer: +31 (0) 638 39 68 40